MUNTELE SFINTEI TREIMI
Muntele Sfintei Treimi se găseşte lângă Nuşfalău, în direcţia de mers spre Şimleu Silvaniei, la 1,5 km de şoseaua principală. Intersecţia este marcată cu un indicator la şosea. Acest munte este proprietatea Evei B. Madarász, care l-a moştenit de la mama ei şi l-a oferit Sfintei Treimi.
Doamna Eva primeşte mesaje publicabile de la Sfânta Treime şi de la Sfânta Fecioară în fiecare lună, începând cu octombrie 2004.
Pe muntele Sfintei Treimi se găsesc: Crucea Unităţii, capelele lui Isus Îndurător şi a Sfintei Fecioare, Casa celor Două Inimi Sfinte, Calea Crucii şi Calea Rozarului,… Pelerinii care vin cu inima deschisă într-unul din locurile de pelerinaj ale ultimelor timpuri, pe muntele Sfintei Treimi, experimentează prezenţa permanentă a Celor din Cer.
Mai multe sute de persoane, de religii şi naţionalităţi diferite, care aparţin comunităţii de ispăşire, se întâlnesc în fiecare lună să ispăşească împreună în prima: joi, vineri, sâmbătă, duminică a fiecărei luni sau în celelalte zile de joi şi duminică din lună. În aceste zile există şi posibilitate de spovadă. Ispăşirea făcută împreună constă din: rugăciuni de ispăşire, Sfânta Liturghie şi Adoraţie Euharistică. Ca urmare a rugăciunilor de ispăşire spuse împreună, pe Muntele Sfânt ales de Dumnezeu se întâmplă convertiri, vindecări şi eliberări.